Regnemaskiner
Indhold på siden:

Casio Regnemaskine Casio FX-991ES.
.
Kategori: Kontorartikler - Regnemaskiner
Jokes Regnemaskine med vandsprøjt.
Spøg og skæmt-lommeregner, der kan sprøjte med vand. Giv regnemaskinen til dit offer, og vent så på, at han/hun trykker på en knap og får vand i ansigtet!.
Kategori: Legetøj - Festartikler
Canon AS-1200 - skrivebords-regnemaskine.
Takket være det buede design har denne bordlommeregner et stort vinklet LCD-display med 12 cifre, så du nemt og hurtigt kan læse alle tal under forskellige lysforhold. Det brugervenlige layout - med et tydeligt tastatur og store farvekodede taster - sikrer nem og fejlfri indtastning af tallene. Giv din.
Kategori: Kontorartikler - Skoleklar,Lommeregnere
Casio DV-220 - regnemaskine.
Skrivebords-regnemaskine, 12 cifre, solpanel, batteri.
Kategori: Kontorartikler - Lommeregner
Canon As-1200 - Skrivebords-regnemaskine.
.
Kategori: Kontorartikler -
Regnemaskine - 10 cifre, Solcelle og batteridrevet.
.
Kategori: Diverse - Forbrugerelektronik|Kontormaskiner
Casio DV-220 - regnemaskine.
.
Kategori: Computertilbehør - Lommeregner|
Casio Regnemaskine Casio FX-82MS.
.
Kategori: Kontorartikler - Regnemaskiner
Canon AS-2400 - skrivebords-regnemaskine.
Den 14-cifrede AS-2400 er designet med tanke på både stil og praktisk anvendelse. Det slanke og kurvede kabinet fremstår ikke alene professionelt, det passer også fint til et skrivebord eller på en hylde. Et stort, tydeligt og justerbart LCD-display minimerer genskin og reflekser. Der opnås optimal læsbarhed.
Kategori: Kontorartikler - Skoleklar,Lommeregnere
Canon WS-1210T - skrivebords-regnemaskine.
Den 12-cifrede WS-1210T-bordregner indeholder en lang række funktioner. Med tre taster til Tax-beregning er det hurtigt at foretage tax-beregninger, f.eks. momsregning. En omskifter gør det nemt at vælge decimalpunkt og afrunding. Grandtotal-hukommelsen akkumulerer automatisk totaler. Andre praktiske taster.
Kategori: Kontorartikler - Skoleklar,Lommeregnere
Canon X MARK II - finansiel regnemaskine.
Den slanke og stilfulde X MARK II regnemaskine har en elegant, mat overflade med et elegant nedre kabinet i aluminium. Det slanke, strømlinede kabinet er kompakt, robust og driftssikker, med lasergraveret print på tasterne. Alt i alt får du stil, driftsikkerhed og miljøansvarlighed. Denne smarte.
Kategori: Kontorartikler - Skoleklar,Lommeregnere
Canon LS-123K - skrivebords-regnemaskine.
The LS-123K offers basic functions in a versatile design that brightens up homes and offices. LS-123K is the first calculator in Canon's K series. Smart, modern design LS-123K is the first in the Canon K series of mini desktop calculators that add a premium feel to your home or office. Practical features A.
Kategori: Kontorartikler - Skoleklar,Lommeregnere
Canon MP1211-LTSC - printe-regnemaskine.
Denne 12-cifrede lommeregner i høj kvalitet er ideel til arbejdskrævende, professionel kontorbrug. En produktiv udskrivningshastighed på 4,3 linjer pr. sekund gør dine arbejdsgange hurtigere. 2-farvet udskrivning sikrer, at positive tal fremhæves tydeligt med sort og negative med rødt. Gør komplekse.
Kategori: Kontorartikler - Skoleklar,Lommeregnere
Canon P23-DTSC - printe-regnemaskine.
Få bærbar regnekraft, hvor du har lyst, med denne lommeregner med 12-cifret, 2-farvet blækvalsebåndsudskrivning. Den har en udskrivningshastighed på 2,3 linjer pr. sekund og 2-farvet udskrivning, så positive tal fremhæves tydeligt med mørkelilla og negative med rødt. Gør komplekse beregninger enkle, og sparer.
Kategori: Kontorartikler - Skoleklar,Lommeregnere
Canon TS-1200TCG - skrivebords-regnemaskine.
Giv din virksomhed et forspring med hensyn til miljøvenlighed med denne effektive og økovenlige bordregner med 12 cifre. Det er den perfekte løsning til offentlige og private organisationer med en grøn indkøbspolitik - samt for alle ansvarlige virksomheder, undervisningsinstitutioner og miljøbevidste.
Kategori: Kontorartikler - Skoleklar,Lommeregnere
Canon HS-121TGA - skrivebords-regnemaskine.
Hver gang en lommeregner anvendes, kan der dannes bakterier på kabinettet og oven på tasterne. Canons antibakterielle lommeregner er med til at eliminere ethvert potentielt hygiejneproblem, da den indeholder et godkendt uorganisk antimikrobielt stof på plastikoversiden og på oversiden af tasterne. Derved.
Kategori: Kontorartikler - Skoleklar,Lommeregnere
Canon MP1411-LTSC - printe-regnemaskine.
Professionelle kontorbrugere vil byde denne arbejdskrævende lommeregners produktivitet velkommen. Drag fordel af en hurtig udskrivningshastighed på 4,3 linjer pr. sekund. 2-farvet udskrivning sikrer, at positive tal fremhæves tydeligt med sort og negative med rødt. Gør komplekse beregninger enkle, og sparer.
Kategori: Kontorartikler - Skoleklar,Lommeregnere
Canon P29-DIV - printe-regnemaskine.
P29-DIV-bordstrimmelregner er en videreudvikling af Canons tidligere P29-D-modeller. Den omfattende række funktioner er blevet udvidet til at indeholde praktisk valutaomregning mellem 3 valutaer. Farvebåndet har to farver: sort til positive tal og rød til negative tal. Canola-layoutet, som er det foretrukne.
Kategori: Kontorartikler - Skoleklar,Lommeregnere
Canon HS-1200TCG - skrivebords-regnemaskine.
Den 12-cifrede bordregner HS-1200TCG kombinerer regnekraft med miljøbeskyttelse og er den perfekte løsning til offentlige og private organisationer med en grøn indkøbspolitik. Den er også ideel til alle ansvarlige erhvervsbrugere - samt skoler og miljøbevidste enkeltpersoner. Aflæs tallene med et enkelt blik.
Kategori: Kontorartikler - Skoleklar,Lommeregnere
V3


kontor udstyr

Kategorier på sider:

Mobil & Tele Mobiltelefoni Netbutikker Kontorartikler Kopimaskiner Skriveborde Arkivskabe Rygproblemer Kontormøbler Kontor Tablets Labelmaskiner Elektronik og EDB Kontorhotel Plakater Papir Laminerings maskiner Bredbånd Software Computertasker Regnemaskiner Telefax Computer Printer Kontorstol Mobilt bredbånd Kampagnetilbud Kontorlamper Bærbare Computere Computerudstyr Microsoft office Ipad Telefon Medier Tjekliste til kontoret Kuglepenne Printerpatroner Ergonomi Brevordner Konvoluter Mobiludstyr Printerpapir Billige tilbud
 
 
 Du er her: Kontorcenter - Kontor Kontorcenter - - Hvad er Kontorcenter en et  kontor udstyr 

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.