Kontorlamper
Indhold på siden:

Berlin LED kontorlampe, antracit.
Berlin lampen er en flot og moderne kontorlampe hvor design og funktionalitet er i harmoni. Lampen har en to-leddet arm og selve lampehovedet er rundt og slankt. Foden matcher samme runde formsprog. Som kontrast til de runde elegante former, har lampen et råt look med en rå og ubehandket metal overflade..
Kategori: Indendørs belysning - Kontormøbler Kontor tilbehør Belysning Kontorlamper
Luxo Air LED kontorlampe, alu m. klemme.
Air LED giver førsteklassesbelysning til det moderne kontor. Den bruger den seneste LED teknologi, og giver et varmt og behageligt lys, lige hvor der er brug for det. Lampen bruger kun 10 watt total. Du behøver aldrig igen at skifte lyskilde. Air's Den bruger den seneste LED teknologi, og giver et varmt og.
Kategori: Indendørs belysning - Kontormøbler Kontor tilbehør Belysning Kontorlamper
Luxo Air LED kontorlampe, hvid m. klemme.
Air lampen er en moderne, klassisk skrivebordslampe med lang rækkevidde og stor fleksibilitet. Lavt energiforbrug, 6W LED lyskilde med forventet levetid på 50.000 timer. Lampen har lysdæmper og timerfunktion som kan indstilles til at slukke efter 4 eller 9 timer. Leveres incl. bordklemme. Bordfod kan.
Kategori: Indendørs belysning - Kontormøbler Kontor tilbehør Belysning Kontorlamper
Luxo Air LED kontorlampe, sort m. klemme.
Air LED er en moderne klassiker fra Luxo traditionen. Den giver førsteklasses belysning til det effektive kontor. Den bruger den seneste LED teknologi, og giver et varmt og behageligt lys, lige hvor der er brug for det. Lampen bruger kun 10 watt total.Du behøver aldrig igen at skifte lyskilde. Luxo Air er.
Kategori: Indendørs belysning - Kontormøbler Kontor tilbehør Belysning Kontorlamper
Sol Bordlampe, sort.
Smart basic kontorlampe med LED lys og lampeskærm der hindrer blænding. Sol lampen har bordfod og bevægelig lampearm..
Kategori: Indendørs belysning - Kontormøbler Kontor tilbehør Belysning Kontorlamper
Nielsen Light Mamba LED bordlampe.
Nielsen Light Mamba LED bordlampe. Denne bordlampe fra Nielsen Light har et smart design er skiller sig lidt ud i forhold til andre kontorlamper. Den har en fleksibel hals og 3 forskellige lysstyrker at vælge imellem. En meget anbefalelsesværdig lampe som vi selv bruger, både til privat og erhverv! Lyskilden.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og have Belysning Lamper
House Doctor Game Bordlampe - Messing.
Denne bordlampe er en smuk fortolkning af den klassiske arkitektlampe. Lampen er fremstillet af jern, som er messingbelagt og skaber et eksklusivt og sofistikeret udtryk. Messing er et populært materiale, som tilfører flotte, varme undertoner til hjemmet. Denne bordlampe kan bruges som en klassisk kontorlampe.
Kategori: Indendørs belysning - Belysning/Bordlamper
Normann Cph Momento Bordlampe Sort - Normann.
Momento Bordlampe Sort Moderne [b]kontorlampe[/b] hvor bevægeligheden er løst på en simpel og elegant måde. Bordlampens arm kan køres frem og tilbage, for at justere hvordan lyset skal komme ud. Lampen kan desuden drejes både i stang og i hoved. Lampens ledning er skjult i metalarmen, og tænd/sluk-knappen er.
Kategori: Indendørs belysning - LAMPER - Momento Bordlampe Sort - Normann
Normann Cph Momento Bordlampe Hvid - Normann.
Momento Bordlampe Hvid Nyfortolkning af den klassiske kontorlampe. [b]Momento[/b] er indbegrebet af elegant afbalanceret arkitektur. Bordlampens bevægelighed er løst på en simpel måde ved hjælp af en simpel samling mellem basen og den justerbare lampearm. Armen kan køres frem og tilbage, samt drejes i grebet..
Kategori: Indendørs belysning - LAMPER - Momento Bordlampe Hvid - Normann
Normann Cph Momento Bordlampe Petrol Grøn - Normann.
Momento Bordlampe Petroleumsgrøn Moderne [b]kontorlampe[/b] hvor bevægeligheden er løst på en simpel og elegant måde. Bordlampens arm kan køres frem og tilbage, for at justere hvordan lyset skal komme ud. Lampen kan desuden drejes både i stang og i hoved. Lampens ledning er skjult i metalarmen, og tænd.
Kategori: Indendørs belysning - Momento Bordlampe Petrol Grøn - Normann
V3


kontor udstyr

Kategorier på sider:

Laminerings maskiner Kontorlamper Ergonomi Labelmaskiner Kuglepenne Arkivskabe Kontor Microsoft office Skriveborde Mobiludstyr Mobilt bredbånd Kontorartikler Computerudstyr Bredbånd Medier Telefax Mobiltelefoni Ipad Kontormøbler Regnemaskiner Tjekliste til kontoret Telefon Software Netbutikker Elektronik og EDB Papir Konvoluter Kampagnetilbud Computer Kontorstol Rygproblemer Kopimaskiner Brevordner Tablets Plakater Computertasker Kontorhotel Printerpatroner Billige tilbud Printerpapir Bærbare Computere Mobil & Tele Printer
 
 
 Du er her: Kontorcenter - Kontor Kontorcenter - - Hvad er Kontorcenter en et  kontor udstyr 

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.